Безплатна доставка за поръчки над 60 лева.

Разплащане с наложен платеж.

Безплатна доставка за поръчки над 60 лева

Разплащане с наложен платеж

Връщане & замяна

Връщане & замяна

  1. Условия за връщане

1.1 Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина за отказа си в рамките на 14 дни от датата на получаване на продуктите

1.2 Имате право да прегледате закупения продукт и да се уверите че Ви хареса, но сте задължени да го пазите в безупречно състояние и със запазен търговски вид. Върнатия продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, не нарушени етикет и опаковка, не използван (не обличан), не изпиран и съхраняван правилно.

1.2.1 Оригиналната опаковка, всички книжки и документи, вкл. документите за собственост, трябва да са здрави, да не са надраскани, смачкани или повредени.

1.3 Стоките, които връщате, трябва да бъдат предварително описани във формуляр за връщане, който трябва да попълните и прикачите като съобщение на имейл адрес “clients@villix.bg”.

За ваше улеснение ви предоставяме готов формуляр, който може да изтеглите от тук – линк.

1.3.1 При връщането на стоката тя задължително трябва да бъде придружена от попълнения формуляр за връщане и да е пакетирана в плик на съответната куриерска фирма или друга здрава полиетиленова опаковка, върху която да бъдат залепени документите за връщане (товарителница и т.н.). Върху оригиналната опаковка на стоката – кутия или плик на продукта, НЕ трябва да бъдат залепвани никакви материали, тиксо, товарителници и т.н.

1.3.2 Адрес за връщане: офис на Еконт – ……………………………………………… Като получател посочете ……………………………………………………..

1.4 Сумите за връщане на пратки се възстановяват по банков път в 30 дневен срок на посочената от вас банкова сметка във формуляра за връщане .

1.5 Транспортните разходи за връщането на продуктите са изцяло за ваша сметка.

Ако имате нужда от помощ или съдействие, можете да се свържете с нас на “clients@villix.bg”.

 

2. Условия за замяна

Условията за замяна са идентични като при връщане с разликата, че няма нужда се посочва банкова сметка за връщане на сума. Вместо това трябва да предоставите адрес за изпращане на новата пратка.

2.1 Срок за замяна на артикул – 14 дни от датата на получаване на пратката.

2.2 Заменения продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, не нарушени етикет и опаковка, не използван (не обличан), не изпиран и съхраняван правилно.

2.2.1 Оригиналната опаковка, всички книжки и документи, вкл. документите за собственост, трябва да са здрави, да не са надраскани, смачкани или повредени.

2.3 Стоките, които заменяте, трябва да бъдат предварително описани във формуляр за замяна, който трябва да попълните и прикачите като съобщение на имейл адрес “clients@villix.bg”.

2.4 Опции за замяна:
• Замяна за същия модел артикул (друг размер, цвят и т.н.).
• Замяна за друг артикул на същата стойност или по-висока

2.4.1 Когато искате замяна за същия модел на същата стойност единствено дължите разходи за доставка.

2.4.2 Когато искате да замените за друг артикул с по-висока стойност разликата се заплаща с наложен платеж при доставката на артикула.

2.5. Адрес за замяна: офис на Еконт – …………………………………………………… Като получател посочете ………………………………………………………

2.5.1 При замяна на стоката тя задължително трябва да бъде придружена от попълнения формуляр за замяна и да е пакетирана в плик на съответната куриерска фирма или друга здрава полиетиленова опаковка, върху която да бъдат залепени документите за връщане (товарителница и т.н.). Върху оригиналната опаковка на стоката – кутия или плик на продукта, НЕ трябва да бъдат залепвани никакви материали, тиксо, товарителници и т.н.

2.5.2 Транспортните разходи за замяна на продуктите са изцяло за ваша сметка.

 

3. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Куриерските услуги за връщане и замяна са за сметка на клиента.
Продукти като: бельо, чорапи и бански не подлежат на връщане и замяна. Продукти, които са носени не подлежат на връщане и замяна.
Всички пратки се изпращат с опция за преглед и тест.

Най-продаваните продукти:

КОЛИЧКА 0

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕДАНИ 0