Безплатна доставка за поръчки над 60 лева.

Разплащане с наложен платеж.

Безплатна доставка за поръчки над 60 лева

Разплащане с наложен платеж

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Можете да направите поръчка онлайн без регистрация на сайта ни https://villix.bg/ или на телефон 0878760861, както и чрез съобщение на инстаграм профила https://www.instagram.com/villix_official/.

При неуспешно направена поръчка наш консултант ще се свърже с вас.

За по-бърза обработка на Вашата поръчка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт с Вас.

Цената на доставката най-често варира между 5лв – 7лв в зависимост от тарифата на компанията спедитор.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 60.00лв.

Някои от моделите могат да бъдат заредени отново в бъдещ период. Следете на сайта ни за актуална информация за наличието на продукти и за новите ни модели и колекции.

Можете да платите с наложен платеж (плащате на куриера при доставка). Заплащането става с карта или в брой на куриера при получаване на пратката или в съответния офис на спедитора.

Ако се окаже, че поръчаният размер не е Вашия или не отговаря на очакванията Ви, ние Ви гарантираме, че ще извършим замяна за друг размер/артикул или ще върнем сумата, която сте заплатили за него.

За да задействаме процедурата по връщане/замяна трябва да се свържете с нас чрез посочените методи за контакт. Препоръчваме ви да се свържете с нас чрез телефон за да уточним обстоятелствата около връщането/замяната.

Нашата политика за поверителност подробно обяснява как събираме, използваме и защитаваме вашите лични данни. Можете да я прегледате на https://villix.bg/privacy-policy/.

В момента ние функционираме само онлайн и нямаме физически магазини.

Да, предоставяме отстъпки в зависимост от текущата рекламна кампания. За намаления, отстъпки и ваучери може да следите в магазина на https://villix.bg/ или да се абонирате за нашите имейли с актуална информация.

Можете да се абонирате за нашия бюлетин с новини и специални оферти, като въведете вашия имейл адрес в полето за абонамент на нашия уебсайт.

След като поръчате вашата гифт карта, ние ще ви я изпратим във физическа форма чрез избраният куриер. Всяка гифт карта съдържа върху себе си уникален код (комбинация от числа и букви), който може да използвате само веднъж при поръчка.

Когато пазарувате и приключите с избора си на продукти преминавате към количка и въвеждане на данни. В страницата с въвеждане на данни за поръчката има поле за въвеждане на код за отстъпки, където може да напишете кодът от картата и общата сума на поръчката ви ще бъде автоматично преизчислена като се извади стойността от картата.

В тази връзка при използване на картата трябва да знаете че стойността на вашата поръчка трябва да бъде по-голяма или равна на стойността на гифт картата. Например ако стойността на вашата картата е 100 лева, то вашата поръчка трябва да бъде равна на или повече от 100 лева. В противен случай кодът от картата няма да може да бъде използван повторно и останалата сума от картата ще бъде загубена.

THE REAL
    BRAND

VILLIX

THE REAL
    BRAND

Най-продаваните продукти:

КОЛИЧКА 0

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕДАНИ 0