Безплатна доставка за поръчки над 60 лева.

Разплащане с наложен платеж.

Безплатна доставка за поръчки над 60 лева

Разплащане с наложен платеж

Доставка & плащане

Доставка & плащане

  1. ДОСТАВКА

VILLIX се стреми към бързина и професионализъм при доставката на Вашите поръчки. За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”, без значение на каква стойност и от колко артикула се състои тя. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по-ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не Ви пасне или не го харесате, можете да го откажете веднага като дължите само разходите по доставката.

1.1 Начин на доставка

Всички стоки продавани на https://villix.bg/ се изпращат чрез куриерските услуги на „Еконт Експрес“ иСПИДИ“ АД.

Може да получите пратката си до точно посочен от Вас адрес или до офис на “Еконт Експрес” и „СПИДИ“ АД в съответното населено място.

1.2.1 Обработка на поръчката

Поръчките се обработват от понеделник до петък. Поръчките не се обработват през почивните дни или национални празници.

Ние обработваме, опаковаме и предаваме поръчката ви на куриерската фирма в срок от 1-2 работни дни в зависимост от метода на доставка.

1.2.2 Срок на доставка

Доставката се извършва до всяка точка на България в рамките на 12 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката по имейл или телефон.

Изпращането на поръчки се извършва само през работни дни.

1.3 Цена на доставка

Цената на доставката варира според стойността, обема, теглото и др. специфични характеристики на пратката съгласно тарифата за основни куриерски услуги на „Еконт Експрес“.

Ориентировъчно цената на доставка до офис е между 5.00лв – 6.00лв. и доставка до личен адрес от 8.00лв.

За поръчки на стойност над 60лв. предлагаме безплатна доставка.

  1. ПЛАЩАНЕ

След завършване на Вашата поръчка ще получите имейл адрес с обобщена информация за Вашата покупка. Преди да изпратим поръчаните продукти до заявения от Вас адрес, наш сътрудник ще се свърже с Вас на посочения телефонен номер за потвърждение на поръчката.

2.1 Начини на плащане

2.1.1 Стойността на поръчката се заплаща на куриера в брой или на ПОС терминал при получаване на пратката в офис. – Наложен Платеж

 При избран начин на плащане “наложен платеж” клиента дължи “такса наложен платеж”, която е процент от стойността на пратката и се изчислява автоматично от сайта преди финализиране на поръчката. 

Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на куриера или при пристигане на пратката в офис на служител на куриерската фирма пълната стойност на доставената стока, съгласно потвърдената поръчка, ведно с цената за доставка на стоката.

Потребителят предава на куриера или служителя дължимата сума, което се отбелязва в талона за приемо–предаване, (удостоверяващ предаването на стоката от куриера на потребителя), който служи за разписка. С подписването талона за приемо – предаване купувачът овластява куриера или служителя да предаде от негово име и за негова сметка на VILLIX сумата представляваща продажната цена на доставената стока.

Най-продаваните продукти:

КОЛИЧКА 0

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕДАНИ 0